Huset og Grunden

HUSET

Huset er opført i traditionel Vestjysk klitstil med stenmur, strå på taget og små sprossede vinduer. Huset fremstår hvidkalket og med blå vinduer.

Husets samlede areal er på 116 kmv fordelt med en stuetage på cirka 66 kvm og en 1. sal på cirka 50 kvm – 1. salen er med skråvægge. Huset er meget lyst grundet hvidmalede bræddevægge og hvide lofter brudt af gråblå hanebånd. Gulvene er i entre, badeværelse og køkken belagt med klinker med varme i, medens stue er med plankegulv. På 1. sal er gulvene belagt med lys sisal.

Huset har 3 soveværelser – to store på 1. sal og et mindre ved køkken/entre. Vi anbefaler huset til op til 4 mennesker, men der er reelt mulighed for 5, idet der i det lille værelse findes en day-bed af god kvalitet.

Huset er møbleret med lette møbler i dansk design. FDB-møbler er stærkt repræsenteret i et harmonisk samspil med ældre kurvemøbler og gode senge. Køkkenet er veludstyret og rummer service (hvidpot) og bestik til 8 personer.

Huset opvarmes med en varmepumpe, flere el-radiatorer samt en effektiv brandeovn. Hertil gulvvarme under klinkegulve. Huset lader sig let opvarme selv på en kold vinterdag og kan benyttes året rundt.

GRUNDEN

Huset ligger på en 1.650 kvm stor naturgrund beplantet med primært fyr og grand. Grunden er småt kuperet med mange gode solpletter og lækroge.

Grunden ligger i overgangen mellem plantagebeplantning og det åbne klitlandskab og med smuk udsigt til sidstnævnte mod vest. Området er udbygget, men da nabogrundene er på cirka 5.000 kvm og man i området ikke bruger randbeplantning, fremstår området som et stort stykke natur med spredt bebyggelse.

På grunden findes ud over selve huset en cirka 35 kvm stor garagebygning ligeledes opført i hvidpudset mur og med strå på taget. Hus og garage er forbundet med en muret læmur, og denne medvirker til at skabe et hyggeligt gårdmiljø foran huset. I gården ved garagen findes en cirka 20 kvm overdækket terrasse, hvor bl.a. brænde til ovnen opbevares.